Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Vin Cupola Sanctis Sfintii Mihail si Gavril. Crama Oprisor

Mai multe poze

Vin Cupola Sanctis Sfintii Mihail si Gavril. Crama Oprisor
72,58 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Vin Cupola Sanctis Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril. Crama Oprisor ~ Vin rosu, sec

 

Cupola Sanctis

Oltenia Profunda e Oltenia oamenilor sai si nimic mai mult. Iar oamenii sai sunt dintre primii care au ingenuncheat in fata lui Dumnezeu, alaturandu-se „credintei celor care iubesc si iarta”. In rarele ocazii in care sarbatorile ii smulg pamantului pe care-l trudesc zi de zi, familiile se strang in numele unuia dintre sfintii pe al caror martiriu ne-am intemeiat intreaga viata. Pentru ei a fost creat, cu dragoste si cu respect, acest vin destinat celebrarii vietii ce va urma. Un vin care se separa de intentiile obisnuite ale oricarui alt vin cunoscut: nu se bea cu burta, nici nu se bea cu mintea. Nu este nici vin de savurat in singuratate, nici vin de petrecere. Este un vin pentru inima, pentru dragostea fiecaruia dintre noi pentru cel de alaturi, pentru zilele in care ne amintim ce conteaza cu adevarat  credinta, iubirea si omenia.

Chiar daca porneste cu note sobre, cerneloase, care anunta un vin greu, serios, se dechide repede spre note de fructe rosii, dulceturi si gemuri, dezvaluind o catifelare tandra de cacao si taninuri fine. Postugustul este lung si surprinzator, dezvaluind note proaspete si calde, fructate, insa fara sa ascunda varsta aproape de maturitate a vinului.

 

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril

In ierarhia cereasca, primii deasupra ingerilor sunt arhanghelii, sapte la numar. Sunt fiinte celeste, cu trupuri de slava nemuritoare, facuti spre a-I aduce neincetat slava lui Dumnezeu, pentru a face cunoscuta oamenilor voia Lui si pentru a-i ajuta pe oameni in indeplinirea poruncilor Lui. Dintre cei sapte, Mihail si Gavril au fost cei care s-au aratat cei mai mari binefacatori ai omenirii.

Arhanghelul Mihail, al carui nume inseamna „puterea lui Dumnezeu”, este voievod al ostilor ceresti, purtator al sabiei de foc si are datoria de a pazi Legea lui Dumnezeu. Cand Lucifer s-a razvratit si a inceput caderea ingerilor, strigatul lui Mihail  „Sa luam aminte!”  a fost cel care a oprit caderea. Minunile Arhanghelului Mihail sunt numeroase, de la apararea lui Daniel in groapa cu lei la scoaterea lui Lot din Sodoma, si tot el va fi cel care, la sfarsitul timpului, va suna trambita si va strange neamurile la judecata. 

Arhanghelul Gavril, al carui nume se traduce prin „barbat-Dumnezeu”, a fost cel care a dus la cer rugaciunea Fecioarei Maria, cel care a rostit prima oara numele Isus, care i-a dat nume lui Ioan Botezatorul si cel care a dezvaluit magilor taina intruparii. Este protector al mamelor si pruncilor si este cel care duce rugaciunile fierbinti spre cer, aducandu-le inapoi implinirea.

Sunt sarbatoriti in ziua inchinata Sfintilor Ingeri si Arhangheli, pe 8 noiembrie

Descriere

Autor: --

Traducere: --

Editura: --

An aparitie: --

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: --

Cod: CO_CS_0005

SUGESTII