Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Vin Cupola Sanctis Sfanta Ana. Crama Oprisor

Mai multe poze

Vin Cupola Sanctis Sfanta Ana. Crama Oprisor
75,00 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Vin Cupola Sanctis Sfanta Ana. Crama Oprisor ~ Vin rosu, sec

 

Cupola Sanctis

Oltenia Profunda e Oltenia oamenilor sai si nimic mai mult. Iar oamenii sai sunt dintre primii care au ingenuncheat in fata lui Dumnezeu, alaturandu-se „credintei celor care iubesc si iarta”. In rarele ocazii in care sarbatorile ii smulg pamantului pe care-l trudesc zi de zi, familiile se strang in numele unuia dintre sfintii pe al caror martiriu ne-am intemeiat intreaga viata. Pentru ei a fost creat, cu dragoste si cu respect, acest vin destinat celebrarii vietii ce va urma. Un vin care se separa de intentiile obisnuite ale oricarui alt vin cunoscut: nu se bea cu burta, nici nu se bea cu mintea. Nu este nici vin de savurat in singuratate, nici vin de petrecere. Este un vin pentru inima, pentru dragostea fiecaruia dintre noi pentru cel de alaturi, pentru zilele in care ne amintim ce conteaza cu adevarat  credinta, iubirea si omenia.

Chiar daca porneste cu note sobre, cerneloase, care anunta un vin greu, serios, se dechide repede spre note de fructe rosii, dulceturi si gemuri, dezvaluind o catifelare tandra de cacao si taninuri fine. Postugustul este lung si surprinzator, dezvaluind note proaspete si calde, fructate, insa fara sa ascunda varsta aproape de maturitate a vinului.

 

Sfanta Ana

Un vin este un “mesaj intr-o sticla”, de la un expeditor adeseori necunoscut, catre un destinatar anonim. Dar nu si in acest caz. Am pus, in aceasta editie limitata, expresia cea mai concentrata a taramului de Oprisor (Mehedinti), filtrata prin priceperea si pasiunea noastra pentru vinul bun. La Cabernet Sauvignon-ul robust dar matasos, rezultat al unei recolte de exceptie, am adaugat – in premiera pentru un vin produs in Romania - un strop de Zinfandel fructos si intens, soi renumit de pe coastele insorite ale Italiei sau Californiei, aclimatizat cu succes in viile noastre. A rezultat un vin puternic si tandru, dulce. Un mesaj de la Ane-le din Carl Reh Winery catre Ane-le din Romania, un “gand dulce” ca si femeile carora le este destinat.

Descriere

Autor: --

Traducere: --

Editura: --

An aparitie: --

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: --

Cod: CO_CS_0012

SUGESTII