Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Viata si minunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva cea Noua si istoricul sfintelor ei moaste

Mai multe poze

Viata si minunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva cea Noua si istoricul sfintelor ei moaste
6,74 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Viata si minunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva cea Noua si istoricul sfintelor ei moaste, de P.S. Melchisedec Stefanescu - carti duhovnicesti Libraria Bizantina

Cuvioasa Parascheva, ale carei sfinte moaste se afla in fosta capitala a Moldovei - Iasi - totdeauna, in curgere de mai bine de 700 de ani, a foste venerata si inchinata ca o sfintenie netagaduita si adeverita prin minuni savarsie asupra celor ce nazuiesc cu credinta si cu rugaciune la mijlocirea ei catre Dumnezeu, Tatal indurarilor. 

Veneratia catre Sfanta Parascheva si catre moastele ei la toate popoarele din Peninsula Balcanica provine si de acolo, caci, precum vom vedea din notitele istorice, pe care le vom publica mai jos, depsre viata ei, ea este originara din Tracia, dintr-un sat, anume Epivate, unde a si murit. Sfintele ei moaste, dupa ce prin minuni s-au proslavit, se afla in Biserica Sfintilor Apostoli din Epivate, ai au stat acolo pana in timpul cand a domnit in Imperiul romano-bulgar, regele Ioan Asan al II-lea. Acesta le-a stramutat in Tarnovo, capitala imperiului sau, si le-a asezat, cu mare cinste, in Catedrala Maicii Domnului din acel oras. 

Descriere

Autor: P.S. Melchisedec Stefanescu

Traducere: --

Editura: Andreas

An aparitie: 2014

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-606-8271-66-8

SUGESTII