Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Viata si lucrarea parintelui Porfirie

Mai multe poze

Viata si lucrarea parintelui Porfirie
14,45 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Volum aparut la editura Egumenita.

Cartea aceasta despre viata fericitului Parinte Porfirie a fost scrisa cu binecuvantarea staretei Porfiria, prima egumena a manastirii de maici „Schimbarea la fata a Mantuitorului Iisus Hristos” si sora de sange a Parintelui Porfirie.

O persoana dintre cele care au trait multe clipe de neuitat langa Batranul Porfirie si au auzit multe lucruri minunate de la acesta, cu toate ca nu reusise sa consemneze multe despre el, s-a oferit ,din pronie dumnezeiasca sa-mi puna la dispozitie spre cunostinta publicului larg cateva elemente necunoscute despre viata fericitului Batran, cu scopul de a le folosi pentru materializarea lucrarii amintite, pentru care aveam binecuvantarea si indemnul staretei.

Toate cate va spun in paginile acestei carti sunt autentice si vrednice de crezare pentru ca „pe acestea le-am auzit povestite de limba lui sfanta”.
Da, le-am auzit istorisite pe casete de Parintele Porfirie insusi, in momentele de nostalgie ale trecutului sau, relatate unor persoane foarte apropiate in ceasurile sale de tihna.

Descriere

Autor: Evanghelos Hr. Karadimos

Traducere: Pr. Manolache Victor

Editura: Egumenita

An aparitie: 2013

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 6422636002953

SUGESTII