• Viata incepe vineri
    Viata incepe vineri

    Viata incepe vineri ...

Cod produs: CFAU-2733

Viata incepe vineri

Autor: Ioana Parvulescu

Viata incepe vineri , de Ioana Parvulescu, volum aparut la editura Humanitas Anul 1897. Un barbat este gasit fara cunostinta, in camp, langa Bucuresti, in zona „mosiei Baneasa“. Nimeni nu st...

Pret: 30,83 lei

Cantitate:

Viata incepe vineri , de Ioana Parvulescu, volum aparut la editura Humanitas

Anul 1897. Un barbat este gasit fara cunostinta, in camp, langa Bucuresti, in zona „mosiei Baneasa“. Nimeni nu stie exact ce e cu el si fiecare banuieste altceva: e un escroc international care vrea sa-si piarda urma? Un criminal? Un bolnav? Incetul cu incetul, in jurul lui se aduna o multime de oameni: un medic si fiica lui, un politist, un comisionar in varsta de 8 ani, care umbla prin toata Capitala cu scrisori si pachete si, nu in ultimul rand, gazetarii de la Universul .

Romanul, alert, cu un fir al actiunii semipolitist, cu personaje extrem de vii, dintre cele care-ti devin prieteni, se petrece in numai treisprezece zile: de vineri 19 decembrie pana la sfarsitul anului. Atmosfera lumii bucurestene din preajma anului 1900 este recreata ca-ntr-un film. Ajunge sa deschizi cartea si te afli, deja, acolo.

Autor:
Ioana Parvulescu
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2009
Limba:
Romana
Cod:
9789736894596

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua