Viata cea noua
de Orhan Pamuk
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7459

Pret: 28,85 lei

Viata cea noua, de Orhan Pamuk - carti fictiune autori straini Libraria Bizantina Traducere din limba turca si note de Luminita Munteanu „Un roman care naste obsesii. Imaginati-va ca Borges ...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+

Viata cea noua, de Orhan Pamuk - carti fictiune autori straini Libraria Bizantina

Traducere din limba turca si note de Luminita Munteanu

„Un roman care naste obsesii. Imaginati-va ca Borges ar fi scris scenariul filmului Suspecti de serviciu... aveti in fata rezultatul. ” ( The Guardian )

„De-abia cind am ajuns sa-mi scriu cartile, am inceput sa inteleg ce inseamna autenticitatea sau periferia in literatura. Ca sa scrii bine, trebuie sa devii constient de ranile sufletului, si fiecare om isi poarta propriile rani. De aici si credinta copilareasca, oarba ca ar trebui sa fim intelegatori unii cu ceilalti.” ( Orhan Pamuk )

„Un roman nou, ametitor, parca rasarit din indoielile ce-l macina pe Borges si calauzit de lirismul vioi al lui Gabriel Garcia Marquez.” ( Wall Streeet Journal )

„Elaborat si dinamic, acest clarobscur fictional urmareste amestecul de culturi, de Occident si Orient, si adauga un capitol stralucitor in enigma identitara pe care, prin romanele sale, Orhan Pamuk isi propune sa o orchestreze.” ( Kirkus Reviews )

citeste mai mult
Autor:
Orhan Pamuk
Editura:
Polirom
An aparitie:
2011
Limba:
Romana
Cod:
978-973-46-1951-1

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie