Veronika sa hotaraste sa moara
de Paulo Coelho
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7410

30,83 lei

Veronika sa hotaraste sa moara , de Paulo Coelho - carti fictiune autori straini Libraria Bizantina Veronika pare sa aiba tot ce si-ar putea dori. Frecventeaza localuri de noapte cunoscute, ...
citeste mai mult

Cantitate:

Veronika sa hotaraste sa moara , de Paulo Coelho - carti fictiune autori straini Libraria Bizantina

Veronika pare sa aiba tot ce si-ar putea dori. Frecventeaza localuri de noapte cunoscute, intalneste barbati atragatori, si totusi nu e fericita. Ceva lipseste din viata ei. Iata de ce, in dimineata zilei de 11 noiembrie 1997, Veronika se hotaraste sa moara. Dupa ce ia o supradoza, i se spune ca nu mai are de trait decat cateva zile. Romanul o urmareste pe parcursul acestor zile intense in care, spre surprinderea ei, se trezeste atrasa in lumea inchisa a spitalului unde se afla. In aceasta stare de surescitare, ea descopera lucruri pe care nu-si permisese de fapt sa le simta niciodata: ura, teama, curiozitate, dragoste – pana si implinirea sexuala.

Experientele ei o fac treptat sa-si dea seama ca fiecare secunda a existentei este o alegere intre viata si moarte. Cartea lui Paulo Coelho vorbeste despre cei care nu intra in tiparele considerate normale de catre societate. Vorbeste despre nebunie si despre nevoia de a descoperi un alt mod de viata a oamenilor care, gandind diferit, se confrunta cu prejudecatile celorlalti.

Autor:
Paulo Coelho
Traducere:
Pavel Cuila
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2014
Limba:
Romana
Cod:
978-973-689-853-2

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie