Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Urcusul pe muntele Sinai

Mai multe poze

Urcusul pe muntele Sinai
15,41 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Aceasta carte e un fel de „itinerariu al mintii catre Dumnezeu” in varianta moderna. Autorul ne conduce in mod spiritual pe Muntele Sinai, in cautarea lui Dumnezeu Cel-Viu. Nu un Sinai idilic si atemporal, ci unul actual. In aceasta expeditie sunt exploatate voci importante, mai vechi si mai noi, din toate marile traditii crestine: catolica, ortodoxa si protestanta.

Citind aceasta carte vom descoperi ca muntele pe care trebuie sa-l urcam nu e in afara noastra, ci in interiorul nostru si ca, intr-un anume sens, acel munte suntem tocmai noi. E vorba de a hotari in inima noastra „calatoria spre Dumnezeu” pentru a alerga la intalnirea cu Cel-Viu si adevarat, indemnati si atrasi in mod tainic de Duhul Sfant. Nu e cu putinta sa-l definim pe Dumnezeul Cel-Viu, insa aceasta carte ne indica, cel putin, cum si unde poate fi cautat: in cele doua „carti”, Scriptura si lumea creata, si mai ales in acea oglinda a lui Dumnezeu care este sufletul nostru.

Marturiile celor pe care autorul ii numeste „veterani ai Muntelui Sinai”: profeti si mistici, dar si filosofi si poeti credinciosi, ocupa un loc important in paginile acestei carti. Traducerea parintelui Alexandru Moldovan reprezinta, in cele din urma, meditatiile parintele Raniero Cantalamessa, predicatorul Sfantului Scaun, asupra etapelor devenirii pe care crestinul le experieaza, urcand spre Muntele Sinai, pentru a se intalni cu Dumnezeu.

Descriere

Autor: Raniero Cantalamessa

Traducere: Alexandru Moldovan

Editura: Reintregirea

An aparitie: 2008

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 2100

SUGESTII