Un barbat intra in camera
de Nicole Krauss
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7326

26,97 lei

Un barbat intra in camera , de Nicole Krauss, volum aparut la editura Humanitas Un barbat intra in camera , stralucitul roman de debut al autoarei bestsellerului Istoria iubirii, a fost dese...
citeste mai mult

Cantitate:

Un barbat intra in camera , de Nicole Krauss, volum aparut la editura Humanitas

Un barbat intra in camera , stralucitul roman de debut al autoarei bestsellerului Istoria iubirii, a fost desemnat de ziarul Los Angeles Times „Cartea anului" in 2003. In 2010 revista The New Yorker a inclus-o pe Nicole Krauss printre cei mai buni 20 de scriitori americani sub 40 de ani. Romanele sale sunt traduse in peste 35 de limbi. Samson Greene, un tanar si admirat profesor de la Columbia University, este gasit ratacind in desertul Nevada.

Cand sotia sa, Anna, soseste la spitalul unde barbatul este internat pentru a i se extirpa o tumoare cerebrala, descopera ca amintirile acestuia de dupa varsta de doisprezece ani sunt iremediabil pierdute. Inca din primele clipe de luciditate, Samson va incepe lupta cu trecutul si, mai ales, cu un prezent in care nu se mai regaseste. O meditatie tulburatoare asupra pericolelor si voluptatilor uitarii, a memoriei, istoriei personale si a singuratatii.

Autor:
Nicole Krauss
Traducere:
Dina Litzica
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2011
Limba:
Romana
Cod:
9789736894237

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie