Tulburarea obsesiv-compulsiva. Circumscriere, modele si interventii
de Mircea Lazarescu, Lucian Ile
(0 opinii)
Cod produs: CPGE-2772

26,01 lei

Ca urmare a incidentei sale crescute, tulburarea obsesiv-compulsiva se afla in centrul preocuparilor specialistilor in sanatate mentala, psihopatologie si psihoterapie. Volumul, primul din l... citeste mai mult

Cantitate:

Ca urmare a incidentei sale crescute, tulburarea obsesiv-compulsiva se afla in centrul preocuparilor specialistilor in sanatate mentala, psihopatologie si psihoterapie.

Volumul, primul din literatura romana de specialitate care abordeaza aceasta afectiune, este conceput din perspectiva psihologiei antropologice si include atit notiuni teoretice generale, cit si indicatii practice de diagnosticare si terapie psihologica si medicamentoasa. Tulburarea obsesiv-compulsiva se adreseaza studentilor de la facultatile de psihologie si medicina, psihologilor clinicieni, psihoterapeutilor si psihiatrilor – practicieni, cercetatori si cadre didactice.

Cuprins: Tulburarea obsesiv-compulsiva • Tulburarea de personalitate obsesiv-compulsiva • Modele ale tulburarii obsesiv-compulsive • Modelul psihanalitic al lui Freud • Tratamentul biologic in tulburarea obsesiv-compulsiva • Interventiile psihologice in tulburarea obsesiv-compulsiva • Interventii cognitiv-comportamentale.

Autor:
Mircea Lazarescu, Lucian Ile
Editura:
Polirom
An aparitie:
2009
Limba:
Romana
Cod:
9789734613342

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie