Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Trecute vieti de doamne si domnite Cele mai frumoase istorii

Mai multe poze

Trecute vieti de doamne si domnite Cele mai frumoase istorii
66,47 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Trecute vieti de doamne si domnite Cele mai frumoase istorii, de Constantin Gane - carti istorie si tradite Libraria Bizantina

 

Cine deschide paginile acestei carti va descinde intr-o clipa la curtea voievozilor romani din timpurile vechi: va trece din sala tronului in iatac, va privi apoi de pe zidurile cetatii luptele dintre falnicii cavaleri si salbaticii cazaci pentru a apara o preafrumoasa Doamna, se va plimba nestingherit prin gradinile inmiresmate ale palatelor brancovenesti, va sta alaturi de nuntasi veseli, dar si de boieri inlacrimati. Va trage cu urechea la intrigile ce leaga si dezleaga domniile, va asista la incoronari pline de fast, dar si la crude maziliri. Va calatori la Stambul sau la curtile marilor imparati, in frumoasa Venetie, dar si in tinuturile salbatice locuite de tatari.

Faimoasa carte a lui Constantin Gane, care a incantat generatii de-a randul, ar putea sta sub titlul O mie si una de povesti. Si totusi, istoria romanilor e, in aceste pagini, o istorie care se petrece aievea. Si care, pentru o clipa, pare sa nu mai fie o istorie ce a trecut.

Sursa: www.humanitas.ro

Descriere

Autor: Constantin Gane

Traducere: --

Editura: Humanitas

An aparitie: 2014

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-973-50-4617-0

SUGESTII