Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Traditie si innoire in slujirea liturgica, vol. 3

Mai multe poze

Traditie si innoire in slujirea liturgica, vol. 3
13,48 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Traditie si innoire in slujirea liturgica, vol. 3, de Pr. prof. dr. Nicolae D. Necula - carti teologie academica Libraria Bizantina

 

Al 3-lea volum a vazut lumina tiparului la Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa al Bisericii Ortodoxe Romane, in 2004, cu binecuvantarea vrednicului de pomenire Patriarh Teoctist. Volumul al 4-lea a fost publicat la Editura Cuvantul Vietii a Mitropoliei Munteniei si Dobrogei, in 2010, cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel.

Pentru a fi mai accesibila ca prezentare si informatie, editia de fata publica cele patru volume, acum in doua volume, sub egida Editurii TRINITAS a Patriarhiei Romane. „Ceea ce a determinat republicarea acestor volume a fost faptul ca prima lor editie s-a epuizat intr-un timp scurt de la aparitie, aratand interesul cu care preotii, studentii si credinciosii au primit si au cumparat aceasta carte, care nu se mai gasea pe piata. Dar nu numai epuizarea celor patru volume a necesitat republicarea lor, ci si continutul acestora, care se refera la un aspect important al vietii religioase, cel liturgic, pentru care exista un interes deosebit si care ramane in centrul preocuparilor religioase ale fiilor Bisericii noastre. Raspunsurile date la intrebarile adresate de catre teologi, preoti si credinciosi vin in intampinarea framantarilor si cautarilor lor, a intrebarilor pe care acestia si le pun si pentru care nu exista suficiente informatii si lamuriri in manualele de specialitate sau in cartile de cult. Multe dintre aceste intrebari au fost formulate chiar de mine, pentru a lamuri aspecte ale vietii liturgice, care sunt sigur ca nu erau clarificate in publicatiile oficiale de teologie. Am speranta ca, asa cum prima editie s-a bucurat de o buna primire, si aceasta noua aparitie sa trezeasca interes pentru cei preocupati de asemenea probleme: preoti, studenti si elevi teologi, dar si credinciosi“, scrie pr. prof. dr. Nicolae D. Necula in prefata cartii. (diac. Stefan Sfarghie)

 

Descriere

Autor: Pr. prof. dr. Nicolae D. Necula

Traducere: --

Editura: Institutul Biblic

An aparitie: 2004

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 973-616-031-9

SUGESTII