Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Totul sub Cer

Mai multe poze

Totul sub Cer
37,57 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Totul sub Cer, de Matilde Asensi, volum aparut la editura Humanitas

Cartile Matildei Asensi sunt citite de peste 20 de milioane de oameni din lumea intreaga. Romanul Totul sub Cer a fost distins cu Premiul Internacional Latino Book Awards in 2008 – categoria „Cel mai bun roman de epoca in limba spaniola“.

Un roman fascinant semnat de autoarea bestsellerului international Ultimul Cato, o incursiune in istoria veche a Chinei, plina de suspans, si atmosfera de epoca.

Dupa ce Primul Imparat reuseste unificarea tarii, si cum, pentru locuitorii ei, singura lume posibila este China, aceasta va fi numita „Totul sub Cer“.
In 1923, pictorita spaniola Elvira De Poulain soseste din boemul Paris in China, taramul unor traditii ancestrale, dar si al luptelor intestine care destabilizeaza tara. De-a lungul unui traseu labirintic, Elvira si nepoata sa Fernanda vor afla ca mai importanta decat tainele lumii fabuloase a Primului Imparat al Chinei sau comoara ascunsa in mormantul acestuia este insasi aventura initiatica a cautarii, prilej de confruntare cu pericole exterioare, dar mai ales cu demonii launtrici.

Descriere

Autor: Matilde Asensi

Traducere: Dragos Cojocaru, Alina Titei

Editura: Humanitas

An aparitie: 2011

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 9789736894169

SUGESTII