Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Toata viata noastra Lui Hristos Dumnezeu sa o dam

Mai multe poze

Toata viata noastra Lui Hristos Dumnezeu sa o dam
9,63 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Toata viata noastra Lui Hristos Dumnezeu sa o dam, de Arhim. Epifanie Theodoropulos - carti teolgie si spiritualitate Libraria Bizantina

 

Aceasta carte reprezinta primul volum al culegerii de omilii tinute de parintele Epifanie fiilor sai duhovnicesti din obstea manastirii Keharitomeni din Peloponnez. Cuvantul sau este plin de nerv si trece dincolo de marginirile firesti ale mijloacelor neinsufletite de inregistrare – cuvant trezvitor, cuvant ziditor, aghiografic si de pateric, cuvant de intelepciune si plin de har, fara avanturi retorice si tonalitati impresionante. Cuvant ce s-a vrut simplu si neafectat, ca sa fie inteles si de cei mai de jos dintre frati, pentru care Hristos a murit si a inviat.

Cartea de fata doreste sa daruiasca acest cuvant poporului lui Dumnezeu. Parintele Epifanie a primit de sus harisma invataturii, cu multa teama si smerenie, „intru osteneala si suparare, in privegheri de multe ori,” pentru care, jertfind orice confort, s-a nevoit a o spori nu spre slava sa, ci a lui Dumnezeu Daruitorul. Parintele Epifanie credea cu tarie ca a luat dar si pentru aceea slujea „inteleptilor si nepriceputilor” ca unul ce „dator sant.” Acesta a fost, de altfel, si gandul ce s-a nascut in noi cand cugetam la cuvintele lui. Caci „Doctorul sufletelor noastre, Cuvantul, ne-a vindecat desavarsit sufletul cel strambat de pacat, prin acest mic ajutor.”

Descriere

Autor: Arhim. Epifanie Theodoropulos

Traducere: --

Editura: Predania

An aparitie: 2010

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 1496

SUGESTII