Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Tinerete fara batranete si viata fara de moarte

Mai multe poze

Tinerete fara batranete si viata fara de moarte
48,16 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Fat-Frumos din povestea aceasta nu seamana cu alti feti de imparat. Inainte sa vina pe lume, nu s-a oprit din plans pana nu i s-au promis „tinerete fara batranete si viata fara de moarte”. Cand implineste 15 ani si fagaduinta parintelui sau nu se adevereste, flacaul pleaca in cautarea imposibilului. Nu este singur: il are drept tovaras de drum si sfatuitor pe calul nazdravan gasit in grajdurile imparatesti sub deghizarea unuia slab si rapciugos. Sa-i insotim de-a lungul acestui basm singular si captivant, publicat intaia oara in 1872 de Petre Ispirescu si imbracat acum in straie noi de ilustratoarea Maria Surducan.

Inclusa in colectia Pasarea maiastra de basme romanesti ilustrate de artisti romani, povestea Tinerete fara batranete si viata fara de moarte se desfasoara in aproape 60 de pagini minunat ilustrate de Maria Surducan si reprezinta un cadou perfect pentru micii si marii cititori de povesti ilustrate.

Maria Surducan si-a incheiat studiile de master la Universitatea de Arta si Design Cluj si lucreaza ca ilustrator de carte, autor de banda desenata si grafic designer. Lucrarile publicate includ un roman grafic, un jurnal de calatorie si diverse antologii de banda desenata.

Descriere

Autor: Petre Ispirescu

Traducere: --

Editura: Vellant

An aparitie: 2012

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 9789731984902

SUGESTII