Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Talcuiri la Apocalipsa, vol. I

Mai multe poze

Talcuiri la Apocalipsa, vol. I
13,48 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Talcuiri la Apocalipsa, vol. I, de Arhim. Evsevios Vittis - carti teologie academica Libraria Bizantina


Cartea Apocalipsei a fost scrisa nu doar pentru oamenii epocii de atunci, din vremea autorului ei, ci si pentru toti credinciosii din toate veacurile si, prin urmare, si pentru cei de astazi. Ea are un anumit mesaj central ce este insotit si de alte mesaje particulare importante pentru mantuirea noastra. Toate acestea le vom vedea pe masura ce vom dezvolta continutul Apocalipsei.

Exista, pe de-o parte, o anumita realitate in spatele profetiilor, simbolurilor si imaginilor Apocalipsei, ce este imposibil acum de sesizat. Insa, pe langa aceasta, pot fi intalnite si alte aspecte si elemente, nu putine, mai pe intelesul cititorului, fiind foarte importante pentru viata noastra duhovniceasca. (Arhimandrit Evsevios Vittis)

In omiliile parintelui Evsevios Vittis, unul dintre cei mai cunoscuti parinti contemporani, aflam o interpretare clara si simpla, dar nu simplista, a cartii Apocalipsei.

Poate, pe alocuri, unii cititori ar astepta lamuriri mai clare. Poate ca alti cititori ar vrea sa citeasca o carte care sa ridice valul tainei care acopera ultima carte a Noului Testament – dar un astfel de demers este strain duhul ortodox.

Cartea de fata reuseste sa ne ajute sa intelegem cartea Apocalipsei nu ca un simplu demers rational, cat – mai ales – ca o angajare mai jertfelnica in viata duhovniceasca. (Editorul)

Descriere

Autor: Arhim. Evsevios Vittis

Traducere: Ovidiu Lazarescu

Editura: Egumenita

An aparitie: 2010

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 6422636001796

SUGESTII