• Taina Pocaintei
    Taina Pocaintei

    Taina Pocaintei ...

Cod produs: CTD-2242

Taina Pocaintei

Autor: Ierom. Grigorios

Taina Pocaintei, de Ierom. Grigorios - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina „Pocainta si Marturisirea ne calauzesc spre Imparatia lui Dumnezeu, caci sufletul devine familiar l...

Pret: 9,63 lei

Cantitate:

Taina Pocaintei, de Ierom. Grigorios - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina

„Pocainta si Marturisirea ne calauzesc spre Imparatia lui Dumnezeu, caci sufletul devine familiar lui Dumnezeu si casa, si salas al  Treimii dumnezeiesti, (…) si ajunge intr-o lumina nesfarsita si dumnezeiasca, unde impreuna dantuiesc cetele Apostolilor lui Hristos, ale Mucenicilor, ale Cuviosilor si ale tuturor Puterilor celor de sus. In aceasta carte, intemeiata pe invatatura luminata a Sfintilor Parinti, e vorba de omul dinainte de cadere, de pacat ca boala si de pocainta ca vindecare a sufletului de aceasta. Apoi e cercetata Taina Sfintei Spovedanii ca pecetluire a pocaintei si nastere din nou a omului.

E accentuata indeosebi pregatirea pentru Taina si faptele pocaintei ce o insotesc. Dorinta smerita a autorului e sa experiem cu adevarat minunea pocaintei, incat sa ne bucuram de invierea sufletului nostru la viata cea noua in Hristos.” (Parintele Grigorios)

Autor:
Ierom. Grigorios
Editura:
Epifania
An aparitie:
2012
Limba:
Romana
Cod:
4025

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua