• Sufletul, trupul si moartea
    Sufletul, trupul si moartea

    Sufletul, trupul si moartea ...

Cod produs: CTD-2243

Sufletul, trupul si moartea

Autor: IPS Lazar Puhalo

Sufletul, trupul si moartea , de IPS Lazar Puhalo - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina Lucrarea de fata, scrisa de Arhiepiscopul Lazar Puhalo, este un manual al invataturii ...

Pret: 19,27 lei

Cantitate:

Sufletul, trupul si moartea , de IPS Lazar Puhalo - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina

Lucrarea de fata, scrisa de Arhiepiscopul Lazar Puhalo, este un manual al invataturii ortodoxe despre eschata si viata dupa moarte. Acest studiu este foarte impresionant pentru ca se bazeaza pe Sfanta Scriptura asa cum este interpretata de catre Sfintii Parinti. Textul este imbogatit intr-o mare masura cu citate patristice si anexe care contin texte vaste din Sfintii Parinti pe marginea subiectului dezbatut.

Cartea aceasta este foarte importanta deoarece ea comunica sfanta credinta ortodoxa publicului contemporan care cauta invataturi autentic crestine si este un indreptar duhovnicesc profund pentru a atinge desavarsirea. Recomand cu tarie aceasta carte atat cititorilor ortodocsi, cat si celor ne-ortodocsi, pentru intarirea lor duhovniceasca si pentru o mai buna intelegere a nadejdii pe care o avem in viata vesnica. (Pr. Dr. George Papademetriou)

Autor:
IPS Lazar Puhalo
Editura:
Eikon
An aparitie:
2006
Limba:
Romana
Cod:
9789737833174

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua