Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Strania poveste a lui Benjamin Button si alte intamplari din epoca jazzului

Mai multe poze

Strania poveste a lui Benjamin Button si alte intamplari din epoca jazzului
16,33 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Strania poveste a lui Benjamin Button si alte intamplari din epoca jazzului, de F. Scott Fitzgerald - carti fictiune autori straini Libraria Bizantina

 

Traducere din limba engleza si note de Ona Frantz
 
„Strania poveste a lui Benjamin Button” a inspirat in anul 2008 o celebra ecranizare, cu Brad Pitt si Cate Blanchett in rolurile principale. Filmul a fost distins cu trei premii Oscar, trei premii BAFTA si a obtinut cinci nominalizari la Globul de Aur.

„Nu existau amintiri suparatoare in somnul lui de copil; nimic din glorioasele zile petrecute la colegiu nu razbatea pina la el, nimic din anii sclipitori in care tulbura inimile atitor fete. Nu existau decit peretii albi si siguri ai patutului si Nana si un barbat care venea sa-l vada uneori, si o minge mare si portocalie pe care i-o arata Nana chiar inaintea orei de culcare, cind se insera, numind-o «soare». Cind soarele apunea, pleoapele lui erau grele – nu existau vise, nici un vis nu-l mai bintuia… toate palisera din mintea lui, de parca nici nu fusesera vreodata. Nu-si mai amintea.” (F. Scott Fitzgerald)

Descriere

Autor: F. Scott Fitzgerald

Traducere: --

Editura: Polirom

An aparitie: 2014

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-973-46-4786-6

SUGESTII