• Staretul Dionisie, vol. II. Lumea in vremurile de pe urma
    Staretul Dionisie, vol. II. Lumea in vremurile de pe urma

    Staretul Dionisie, vol. II. Lumea in vremurile de pe urma ...

Cod produs: C458

Staretul Dionisie, vol. II. Lumea in vremurile de pe urma

Staretul Dionisie, vol. II. Lumea in vremurile de pe urmaStaretul Dionisie, vol. II. Lumea in vremurile de pe urma - Editura ProdromosO marturisire a unui veteran calit pe fronturi de lupta ...

Pret: 12,00 lei

Cantitate:

Staretul Dionisie, vol. II. Lumea in vremurile de pe urmaStaretul Dionisie, vol. II. Lumea in vremurile de pe urma - Editura Prodromos

O marturisire a unui veteran calit pe fronturi de lupta invizibile ochilor trupesti, ce ne aduce vesti importante despre batalia pentru sufletele oamenilor purtata de-a lungul istoriei intre Dumnezeu si diavol. 

Fara ocolisuri, in cuvinte simple si ferme, cu duhul blandetii, cartea ne vorbeste despre realitatea tragica a timpurilor noastre, aflate sub semnul Crizei si Apostaziei, al trufiei si poftei de putere, al falsificarii binelui si lipsei de discernamant. Ne atrage atentia ca temperatura istoriei a atins un prag critic, ca am ajuns intre-un moment de rascruce.

Conducatorii omenirii de astazi sunt hotarati sa distruga omul, atat duhovniceste cat si fireste; adica sa nu se mai puna problema de a fi un bun crestin, asta e departe, dar nu mai poti fi om firesc.

Vor sa schimonoseasca firea omului. Conducatorii europeni se vede bine treaba ca au luat locul lui Satan insusi, ca de acum ei, cu ideile lor, introduc rautatea in omenire. Dar pentru ce? Ca sa distruga cu desavarsire tot ce-i duhovnicesc in om, dar nu numai atat, ci si tot ce-i omenesc. (Staretul Dionisie Ignat)

Editura:
Prodromos
An aparitie:
2012
Coperta:
Brosata
Dimensiuni:
13 x 20 cm
Nr. pagini:
246
Limba:
Romana
Cod:
1527

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua