Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Slujind lui Dumnezeu, slujim oamenilor. Predici, Dr. Vasile Coman

Mai multe poze

Slujind lui Dumnezeu, slujim oamenilor. Predici, Dr. Vasile Coman
42,51 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Slujind lui Dumnezeu, slujim oamenilor. Predici, de Dr. Vasile Coman - Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa

 

Cartea aceasta, Slujind lui Dumnezeu, slujim oamenilor, este o marturie a multor eforturi depuse de autorul ei in lucrarea sa de propovaduire a Evangheliei lui Hristos. In timp ce reeditarea ei este o confirmare a folosului adus slujirii cuvantului prin cele doua editii anterioare, autoritatea spirituala a acestor pagini de literatura omiletica romaneasca o ofera numele autorului lor. Acesta a fost vrednicul de pomenire episcop al Oradiei, Dr. Vasile Coman, care vreme de doua decenii s-a ostenit sa fie mereu in mijlocul pastoritilor sai cu timp si fara timp.

In acest volum sunt adunate predici ale sale la duminicile si sarbatorile de peste an, toate respirand un puternic duh de iubire fata de Dumnezeu si fata de credinciosi. Lor li se adauga si un manunchi de intelepte indrumari pastoral-misionare adresate preotilor. Este demn de remarcat ca, dupa autorul volumului de fata, starea de deplinatate a slujbei preotilor se afla precizata de Sfantul Apostol Pavel in 1 Corinteni 4,1: Asa sa ne socoteasca pe noi fiecare om: ca slujitori ai lui Hristos si ca iconomi ai tainelor lui Dumnezeu.

Descriere

Autor: Dr. Vasile Coman

Traducere: --

Editura: Institutul Biblic

An aparitie: 2008

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 6422839000749

SUGESTII