• Skepsis. Cartea cu povesti
    Skepsis. Cartea cu povesti

    Skepsis. Cartea cu povesti ...

Cod produs: CFAS1-7175

Skepsis. Cartea cu povesti

Autor: Stelian Tanase

Skepsis. Cartea cu povesti, de Stelian Tanase - carti fictiune autori romani Libraria Bizantina Skepsis este un roman fastuos, unde violenta extrema de Ev Mediu se intilneste cu o rara ginga...

Pret: 37,57 lei

Cantitate:

Skepsis. Cartea cu povesti, de Stelian Tanase - carti fictiune autori romani Libraria Bizantina

Skepsis este un roman fastuos, unde violenta extrema de Ev Mediu se intilneste cu o rara gingasie. Este o curte a miracolelor, inconjurata de veneratie si superstitii. Skepsis este o meditatie despre scurgerea timpului. Totul trece – Imperiile, omul, zeii. Romanul isi extrage seva din cronici si documente de arhiva, dar si din presa secolului XX si din amintiri, mai ales din vise.

Skepsis este inainte de toate o fabulatie, un joc cu imaginatia. Povestile lui fermecatoare sunt pur si simplu o metoda la indemana de a aduce impreuna lucruri disparate precum caderea Bizantului, tradarea lui Iuda, melancolia geniului, marile iubiri, soarta Europei, impostura actualitatii, oglinzile si impreuna cu ele, Diavolul (veche obsesie a autorului). Skepsis ne invata un lucru simplu – „Pentru a exista lumea trebuie intai povestita."

Sursa: www.edituratrei.ro

Autor:
Stelian Tanase
Editura:
Trei
An aparitie:
2012
Limba:
Romana
Cod:
978-973-707-556-7

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua