• Sinaxarul Sfantului Haralambie
    Sinaxarul Sfantului Haralambie

    Sinaxarul Sfantului Haralambie ...

Cod produs: CTDB-2468

Sinaxarul Sfantului Haralambie

Autor: Monahia Teotekni

Volum aparut la editura Egumenita. Chipul Sfantului Mucenic Haralambie, cel slavit de insasi slava Mielului Injunghiat, prin viata plina de lumina jertfei pentru Hristos, misca sufletele cre...

Pret: 9,63 lei

Cantitate:

Volum aparut la editura Egumenita.

Chipul Sfantului Mucenic Haralambie, cel slavit de insasi slava Mielului Injunghiat, prin viata plina de lumina jertfei pentru Hristos, misca sufletele credinciosilor, dar mai ales acel suflet care vrea sa se apropie cu evlavie si sa cerceteze cu atentie aceasta viata muceniceasca. Haralambie a fost un atlet curajos al lui Hristos, al credintei crestine si al jertfei pentru aceasta.

A fost un adevarat slujitor al altarului, cu adanca cunostinta a misiunii sale sfinte, cu constiinta ca ofera cu mainile sale celor credinciosi viata cereasca, Trupul si Sangele Mantuitorului. A fost un indrumator de suflete plin de virtuti si intelepciune, o pilda vie de viata duhovniceasca, un sprijin puternic pentru credinciosii vremii sale, dar si o personalitate care inspira celor prezenti, clerici, laici sau necredinciosi, multa barbatie.

Mucenicia vietii sale sfinte, plina de rabdarea in Duhul Sfant, de curaj, de nadejde in Hristos, este pecetluita de chinurile infricosatoare ale trupului sau batran, pentru a deveni „cel mare intre mucenici”. Prin martiriul sau si prin dragostea sa a dobandit dragostea tuturor celor care cred in Hristos.

Autor:
Monahia Teotekni
Editura:
Egumenita
An aparitie:
2013
Limba:
Romana
Cod:
6384

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua