Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Sfantul Paisie de la Neamt. Viata, minunile, sfaturile duhovnicesti

Mai multe poze

Sfantul Paisie de la Neamt. Viata, minunile, sfaturile duhovnicesti
15,00 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Sfantul Paisie de la Neamt. Viata, minunile, sfaturile duhovnicesti, de Ciprian Voicila - Editura Meteorpress, 2016

 

Sfantul Paisie de la Neamt a cultivat in inima sa inca de la tinerete multe virtuti: credinta, dragostea nefatarnica pentru Dumnezeu si pentru aproapele sau, blandetea, smerenia, nelacomia pentru lucruri, chibzuinta – devenind o pilda de bunatate si dobandind de la Dumnezeu harul de a obloji ranile sufletesti ale oamenilor prin inteleptele sfaturi si uriasa sa putere de compatimire, iar mai apoi chiar darul facerii de minuni si pe acela al vindecarilor.
Cuviosul Paisie a primit si puterea sa desluseasca intelesurile tainice ale scrierilor Sfintilor Parinti. Folosind metoda comparativa si adaugand referinte critice manuscriselor, staretul a lasat posteritatii traduceri net superioare acelora de dinaintea lui, atat prin frumusetea limbii si a stilului, cat si prin caracterul lor riguros stiinatific.

in scrierile care ne-au ramas de la el gasim o invatatura duhovniceasca importanta si eficace pentru crestinul contemporan care, desi supus permanent incercarilor inerente vietii in societate, poate dobandi prin lupta cu sine cele zece virtuti fara de care nimeni nu se poate mantui.

Descriere

Autor: Ciprian Voicila

Traducere: --

Editura: Meteorpress

An aparitie: 2016

Detalii

Coperta: Brosata

Dimensiuni: 13 x 20 cm

Nr. pagini: 176

Limba: Romana

Cod: 978-606-910-024-0

SUGESTII