Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Sfantul Nicolae Velimirovici, Noul Ioan Gura de Aur 1880-1956

Mai multe poze

Sfantul Nicolae Velimirovici, Noul Ioan Gura de Aur 1880-1956
19,27 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Sfantul Nicolae Velimirovici, Noul Ioan Gura de Aur 1880-1956. traducere de Monahia I. Theodora Videscu - carti religie si spiritualitate Libraria Bizantina

 

„Prima si cea mai oribila boala a fiintei a neamului omenesc este pacatul. De fapt, este vorba despre boala care cuprinde toate bolile din care se nasc toate tulburarile. Tratarea acestor boli universale inseamna vindecarea omului, ceea ce va face din el un om adevarat. Iar omul care se lupta cu pacatul ca si cu unul dintre cei mai mari dusmani ai lui, si reuseste sa se vindece pe el insusi de acele pacate care il stapaneau, din lupta aceasta inversunata, capata o experienta prin care el ajunge o fiinta duala: cereasca si pamanteasca, si iata cum, el este cuprins intre doua lumi in acelasi timp, in lumea cereasca si in lumea pamanteasca.

El devine astfel mai mult o astfel de persoana, devine faptura nevazuta, decat vazuta. Mai mult decat atat, el devine o fiinta indumnezeita. Tot ceea ce este uman devine de fapt, uman prin Dumnezeu si cu Dumnezeu. Un astfel de om devine el insusi indumnezeit in el insusi, un om autentic, dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, un om adevarat. Iar un astfel de om, plin de Duhul Sfant este un om perfect, un om complet. Acesta este omul vesnic, este omul nemuritor, prin care totul se vindeca: acesta este omul complet.”

Sfantul Iustin Popovici 

 

Descriere

Autor: --

Traducere: --

Editura: Nemira

An aparitie: 2014

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-606-579-937-0

SUGESTII