• Sfantul Arhiepiscop Luca. Chirurgul fara de arginti
    Sfantul Arhiepiscop Luca. Chirurgul fara de arginti

    Sfantul Arhiepiscop Luca. Chirurgul fara de arginti ...

Cod produs: CTDB-2424

Sfantul Arhiepiscop Luca. Chirurgul fara de arginti

Autor: Arhim. Nectarie Antonopoulos

Sfantul Arhiepiscop Luca. Chirurgul fara de arginti, de Arhim. Nectarie Antonopoulos - carti duhovnicesti Libraria Bizantina Au sapat si au gasit sfintele moaste. Cand arhiepiscopul Lazar a ...

Pret: 14,45 lei

Cantitate:

Sfantul Arhiepiscop Luca. Chirurgul fara de arginti, de Arhim. Nectarie Antonopoulos - carti duhovnicesti Libraria Bizantina

Au sapat si au gasit sfintele moaste. Cand arhiepiscopul Lazar a coborat in mormant si a luat in maini moastele, vantul a incetat dintr-o data. S-a lasat o liniste adanca. Toti aveau lumanarile aprinse, ingenuncheasera si priveau emo?. Cantau Sfinte Dumnezeule , stramutand moastele in biserica cimitirului, afierosita pomenirii Tuturor Sfintilor.

Langa biserica, o femeie demonizata a inceput sa strige: „Prea Sfintite, nu ma chinui, lasa-ma!" In toate locurile lui de exil episcopul Luca si-a oferit gratuit serviciile, fara de arginti, si a vindecat multi bolnavi. Pe acolo pe unde a trecut oamenii isi amintesc de ei cu o recunostinta deosebita. Niciodata nu a refuzat sa-i ajute pe saraci, pe orfani, si desigur fara bani, precum Sfintii Doctori fara de arginti.

A dedicat zile intregi ingrijindu-i pe copiii bolnavi si murdari de la sate, care traiau in conditii mizerabile. Starea sanatatii Iui era foarte rea. Suferintele prin care a trecut, foarte multe. Sa adaugam la toate acestea si durerea de parinte; se afla departe de copiii lui dragi, care ramasesera orfani de mama. Insa era mereu neobosit si dornic sa ajute.

Autor:
Arhim. Nectarie Antonopoulos
Editura:
Egumenita
Limba:
Romana
Cod:
6422636000539

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua