• Sfanta Treime, cauza cauzelor pozitive
    Sfanta Treime, cauza cauzelor pozitive

    Sfanta Treime, cauza cauzelor pozitive ...

Cod produs: CTDB-2450

Sfanta Treime, cauza cauzelor pozitive

Autor: Monah Serghie

Volum aparut la editura Egumenita. „Religia Adevarului nu te mantuieste daca nu te nasti din nou, primindu-l pe Iisus Hristos total in inima si credinta” Cartea monahului Serghie este o pert...

Pret: 17,34 lei

Cantitate:

Volum aparut la editura Egumenita.

„Religia Adevarului nu te mantuieste daca nu te nasti din nou, primindu-l pe Iisus Hristos total in inima si credinta” Cartea monahului Serghie este o pertinenta dezbatere a celor mai puternice argumente ale teoriei darwiniste. Pertinenta deoarece parintele demonteaza, pas cu pas, amintita conceptie materialist ego-centrica. Inca de la inceput cartea se pune sub protectia Sf.Treimi, fara de care ar fi fost imposibila o atat de vasta analiza. Cartea incepe cu Capitolul “Judecata particulara” prin care este punctata diferenta dintre om si animal in “ intelepciunea cea cu frica de Dumnezeu”.

Dispunand de o bogata trimitere asupra Bibliei, autorul doreste si reuseste sa ne intoarcem spre constiinta si constienta daca dorim atributul de “oameni”: “Problema se pune cand stim ca ceea ce facem este bine sau rau”. (Monah Serghie)

Autor:
Monah Serghie
Editura:
Egumenita
An aparitie:
2013
Limba:
Romana
Cod:
6422636002977

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua