Sfanta Treime, cauza cauzelor pozitive
de Monah Serghie
(0 opinii)
Cod produs: CTDB-2450

Pret: 17,34 lei

Volum aparut la editura Egumenita. „Religia Adevarului nu te mantuieste daca nu te nasti din nou, primindu-l pe Iisus Hristos total in inima si credinta” Cartea monahului Serghie este o pert...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+

Volum aparut la editura Egumenita.

„Religia Adevarului nu te mantuieste daca nu te nasti din nou, primindu-l pe Iisus Hristos total in inima si credinta” Cartea monahului Serghie este o pertinenta dezbatere a celor mai puternice argumente ale teoriei darwiniste. Pertinenta deoarece parintele demonteaza, pas cu pas, amintita conceptie materialist ego-centrica. Inca de la inceput cartea se pune sub protectia Sf.Treimi, fara de care ar fi fost imposibila o atat de vasta analiza. Cartea incepe cu Capitolul “Judecata particulara” prin care este punctata diferenta dintre om si animal in “ intelepciunea cea cu frica de Dumnezeu”.

Dispunand de o bogata trimitere asupra Bibliei, autorul doreste si reuseste sa ne intoarcem spre constiinta si constienta daca dorim atributul de “oameni”: “Problema se pune cand stim ca ceea ce facem este bine sau rau”. (Monah Serghie)

citeste mai mult
Autor:
Monah Serghie
Editura:
Egumenita
An aparitie:
2013
Limba:
Romana
Cod:
6422636002977

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie