Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Sfanta Mare Manastire Vatopedi. Traditie-Istorie-Arta. Vol 1 si 2

Mai multe poze

Sfanta Mare Manastire Vatopedi. Traditie-Istorie-Arta. Vol 1 si 2
750,00 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Sfanta Mare Manastire Vatopedi. Traditie-Istorie-Arta. Vol 1 si 2, editie in limba engleza - Sfanta Mare Manastire Vatopedi

 

„In spiritul dragostei, Sfanta Mare Manastire Vatopedi le ofera astazi celor preocupati de cursul vietii monahale prilejul apropierii fata de aceasta: istoria, arhitectura si arta, sub toate formele ei, in prima dintr-o serie de lucrari in marea noastra speranta de a-i ajuta pe oameni sa descopere deosebita frumusete a traditiei ortodoxe si a profunzimilor sale culturale.” 

 

Arhimandrit Efrem, Staret al Sfintei Mari Manastiri Vatopedi

 

Albumul de fata, alcatuit din doua volume, a fost distins cu premiul intai la evenimentul editorial „END PRODUCT COMPETITION 1997”, care a avut in loc in luna iunie, a anului 1997, la Gratkorn, in Austria. Albumul a primit premiul pentru cea mai buna lucrare tiparita (aspect, continut si calitate print), dintr-o selectie de 270 de alte lucrari de pe cuprinsul intregii Europe.

De asemenea, cartea a mai primit un premiu de excelenta, pe 24 martie 1998, din partea Academiei din Atena, cu prilejul festivitatilor nationale. 

Descriere

Autor: --

Traducere: --

Editura: --

An aparitie: 1998

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Engleza/Greaca

Cod: 960-7735-10-2

SUGESTII