Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Arta sacra a Capadociei. Picturi murale bizantine din secolele VI - XIII (Sacred Art of Cappadocia, Byzantine Murals from the 6th to 13th Centuries)

Mai multe poze

Arta sacra a Capadociei. Picturi murale bizantine din secolele VI - XIII (Sacred Art of Cappadocia, Byzantine Murals from the 6th to 13th Centuries)
3.680,00 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Arta sacra a Capadociei. Picturi murale bizantine din secolele VI - XIII (Sacred Art of Cappadocia, Byzantine Murals from the 6th to 13th Centuries), de Catherine Jolivet-Levy, album de arta bizantina

Fotografii de Ahmet Ertug

Patrimoniul artistic si arhitectural al Capadociei este unic in lume. Albumul isi propune sa prezinte cititorului in ce consta bogatia artistica si diversitatea arhitecturala a Capadociei, punand accentul pe pictura murala care-i impodobeste bisericile si sanctuarele. In acest volum sunt prezentate nouasprezece structuri, alese pentru calitatea picturilor murale, dintre care unele fiind dintre cele mai de seama ale mostenirii bizantine si medievale. Fotografiile lui Ahmet Ertug surprind interioarele acestor biserici in detaliu.

Aceste superbe imagini sunt insotite de explicatiile lui Catherine Joliet-Levy de la Universitatea din Paris, un expert cu peste treizeci de ani de cercetare si publicatii in domeniul mostenirii bizantine si medievale a Capadociei.

Albumul contine 141 de ilustratii color, unele cuprinzand pagini duble, si 57 de pagini de text. Este cartonat si invelit in panza japoneza, pus intr-o cutie speciala.


Descriere

Autor: Catherine Jolivet-Levy

Traducere: --

Editura: --

An aparitie: --

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: 35x 48cm

Nr. pagini: 192

Limba: Engleza

Cod: CA_AA_0013

SUGESTII