Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Sa facem cunostinta cu Dumnezeu. Intalnirea cu divinul in crestinismul ortodox, Pr. Andrew Stephen Damick

Mai multe poze

Sa facem cunostinta cu Dumnezeu. Intalnirea cu divinul in crestinismul ortodox, Pr. Andrew Stephen Damick
24,00 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Sa facem cunostinta cu Dumnezeu. Intalnirea cu divinul in crestinismul ortodox, Pr. Andrew Stephen Damick - Editura Doxologia, 2017

 

Andrew Stephen Damick (n. 1975) este preot paroh la biserica „Sfantul Apostol Pavel” din Emmaus, Pennsylvania. Este autorul carţilor „Orthodoxy and Heterodoxy” (Ancient Faith Publishing/Conciliar Press, 2011), „An Introduction to God” (Ancient Faith Publishing, 2014) şi „Bearing God” (Ancient Faith Publishing, 2017 – in curs de apariţie). Este gazda emisiunilor radiofonice „Orthodoxy and Heterodoxy” şi „Roads from Emmaus”. Provenind dintr-o familie de misionari evanghelici, Andrew s-a convertit la Ortodoxie in urma aprofundarii lecturilor patristice in timpul facultaţii („Limba şi literatura engleza”, Universitatea din Carolina de Nord).


In lucrarea „Sa facem cunoştinţa cu Dumnezeu. intalnirea cu divinul in creştinismul ortodox” (traducere de Lucian Filip), Parintele Damick se adreseaza atat cititorilor credincioşi, cat şi atei, fiindca temelia de la care porneşte nu este o invaţatura dogmatica arida, ci intrebarile universal-valabile: „Exista Dumnezeu”, „Avem nevoie de El?”, „Cine este Dumnezeu”, „De ce sa merg la Biserica”. Cartea beneficiaza de un cuvant introductiv scris de actorul şi autorul Jonathan Jackson („Taina artei”, Editura Doxologia, 2016).


„Titlul acestei carti, Sa facem cunostinta cu Dumnezeu, presupune ca cititorul este interesat de a face cunostinta cu Dumnezeu. Asadar, daca aveti in maini aceasta carte cu intentia de a o citi, cel mai probabil sunteti un cautator. Fie ca L-ati cunoscut in mod constient pe Hristos din vremea copilariei, fie nu ati avut niciodata credinta, doriti sa fiti prezentati lui Dumnezeu sau poate prezentati inca o data. Ce posibilitati interesante si coplesitoare va asteapta! Parintele Andrew Damick a scris o carte profunda, smerita si frumoasa despre taina iubirii lui Dumnezeu fata de oameni. Este frumoasa deoarece autorul il prezinta pe cititor Celui Frumos. Este smerita deoarece Parin-tele Andrew nu tine sa transmita ideile sau filosofiile sale, ci doar credinta adevarata transmisa de Hristos si Apostolii Sai din generatie in generatie. Este profunda deoarece reprezinta o expunere clara si evlavioasa a crestinismului primar.”

Jonathan Jackson

Sursa: www.doxologia.ro

Descriere

Autor: Pr. Andrew Stephen Damick

Traducere: Lucian Filip

Editura: Doxologia

An aparitie: 2017

Detalii

Coperta: Brosata

Dimensiuni: 14 x 21,5 cm

Nr. pagini: 198

Limba: Romana

Cod: 978-606-666-603-9

SUGESTII