Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

S-a dus sa-L vada precum este. 20 de ani de la mutarea in eternitate a Parintelui Sofronie Saharov

Mai multe poze

S-a dus sa-L vada precum este. 20 de ani de la mutarea in eternitate a Parintelui Sofronie Saharov
33,72 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

S-a dus sa-L vada precum este. 20 de ani de la mutarea in eternitate a Parintelui Sofronie Saharov, coord. Pr. Catalin Palimaru - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina

 

„Cartea contine mai multe articole, studii, evocari si diferite amintiri despre parintele Sofronie, publicate de-a lungul timpului in revista “Buisson Ardent” a Asociatiei “Sfantul Siluan”. Pentru aceasta carte si-a dat acordul de publicare parintele Arhimandrit Chiril, staretul Manastirii “Sfantul Ioan Botezatorul” de la Essex, dar si domnul profesor Jean Claude Polet, conducatorul asociatiei “Sfantul Siluan”. Cartea contine si o prefata a Parintelui Mitropolit Andrei si un cuvant al parintelui Rafail Noica rostit in 2007 la conferinta dedicata parintelui Sofronie care a avut loc la Atena.

Textul parintelui Rafil Noica se intituleaza „Cuvantul Proorocesc si trairea harului dupa Arhimandritul Sofronie”.  Prin aceasta carte am dorit sa semnalam ce  a insemnat teologie, opera si trairea parintelui Sofronie Saharov pentru viata Bisericii Ortodoxe din secolul XX”.

Descriere

Autor: Pr. Catalin Palimaru (coord.)

Traducere: --

Editura: Renasterea

An aparitie: 2013

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-606-607-075-1

SUGESTII