Romancierul naiv si sentimental
de Orhan Pamuk
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7460

25,96 lei

Romancierul naiv si sentimental, de Orhan Pamuk - carti fictiune autori turci Libraria Bizantina Traducere din limba engleza si notede Rebeca Turcus Premiul Nobel pentru Literatur a 2006 Ce ...
citeste mai mult

Cantitate:

Romancierul naiv si sentimental, de Orhan Pamuk - carti fictiune autori turci Libraria Bizantina Traducere din limba engleza si notede Rebeca Turcus

Premiul Nobel pentru Literatur a 2006 Ce se intimpla cu noi, si in noi, cind citim un roman? Cum se naste acel „efect de lectura a romanului”, atit de diferit de ceea ce simti cind privesti un tablou sau citesti o poezie? In aceasta colectie de eseuri despre literatura si despre el insusi, Orhan Pamuk ne arata cum se alcatuiesc cele doua lumi – a scrisului si a cititului – si cum ajung ele sa se uneasca.

„La sfirsitul lecturii, aflam mai multe despre Pamuk insusi decit despre cum scrie Pamuk. Aflam ca e genial, ca nu inceteaza sa se priveasca mereu de aproape, ca nu-l intereseaza o teorie coerenta a romanului, ci o stare a scrisului si a cititului.” ( Financial Times )

„Oricine se crede romancier ar trebui sa citeasca eseurile lui Pamuk – pentru ca trebuie sa invatam de la aceia care chiar se pricep.” ( The Telegraph )

Autor:
Orhan Pamuk
Editura:
Polirom
An aparitie:
2012
Limba:
Romana
Cod:
978-973-46-2457-7

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie