Recviem pentru un vis
de Hubert Selby Jr.
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7379

Pret: 26,01 lei

Recviem pentru un vis , de Hubert Selby Jr., volum aparut la editura Humanitas Ecranizarea din 2001 a romanului-cult Recviem pentru un vis , in regia lui Darren Aronofsky, cu Ellen Burstyn, ...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)

Recviem pentru un vis , de Hubert Selby Jr., volum aparut la editura Humanitas

Ecranizarea din 2001 a romanului-cult Recviem pentru un vis , in regia lui Darren Aronofsky, cu Ellen Burstyn, Jared Leto si Jennifer Connely in rolurile principale, a primit doua nominalizari la premiile Oscar si Globul de Aur. Visul american a murit de ceva vreme. Dar fiecare are propriul drog care-l ajuta sa viseze mai departe: heroina, televiziunea, mancarea -- modalitati de a nu privi in fata realitatea cruda si neinduratoare.

Recviem pentru un vis e povestea supravietuirii a patru oameni dependenti de iluziile care le dau forta de a continua inca o zi, inainte de a se prabusi inevitabil in infernul din ei insisi. Privirea naratorului patrunde pana in adancul sufletului omenesc pentru a aduce la lumina slabiciunile lor, nevoia de iubi si de a crede, speranta ca poate mai exista scapare si mantuire.

citeste mai mult
Autor:
Hubert Selby Jr.
Traducere:
Andra Matzal
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2007
Limba:
Romana
Cod:
9789736894190

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie