Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Povestile lui Gyuri. Aventurile lui Chilli Ramirez

Mai multe poze

Povestile lui Gyuri. Aventurile lui Chilli Ramirez
30,83 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Povestile lui Gyuri. Aventurile lui Chilli Ramirez, de Ioan Gyuri Pascu - carti ilustrate pentru copii Libraria Bizantina

 

Aventurile lui Chilli Ramirez, soricelul din New Mexico, acompaniate de ilustratia grafica semnata de Anastasia Soleanu si de Iarina Pascu, dar si de muzica compusa special de autorul povestilor, Ioan Gyuri Pascu, s-au adunat in cartea ce deschide Colectia Povesti si Povestiri. 

Dramatizarea povestilor este inregistrata pe cd-ul audio cuprins in carte. 

Cele doua povesti, Chilli Ramirez si buletele de cascaval si Chilli Ramirez si Motanul Descaltat, sunt prilej de bucurie pentru copiii mici si mari, dar si pentru parinti. 

 

“Vreau sa fiu din nou mica si sa-mi spuna Gyuri povesti, asa cum demult, in secolul trecut, imi doream sa cresc de indata si sa fiu musafir si spargatoare de bijuterii.

Uitasem asta. Pana-ntr-o seara cand, pe neasteptate, ca in cazul tuturor lucrurilor care trebuie sa se intample, am ajuns undeva, in desertul New Mexico, in dosul benzinariei lui Tony Sanchez, la umbra unui palc tepos de cactusi. Acolo, chiar in sufrageria legendarei familii Ramirez, la o portie de bulete delicioase de cascaval stinse cu un pahar de o racoritoare zeama de cactus, am auzit pe viu (adica in inregistrare olografa!) Aventurile lui Chilli, eliberatorul soriceilor aflati la ananghie si judecatorul tuturor nedreptatilor facute de motani.

Tarziu, in noapte, adormind si tot fredonand songul lui Chilli Ramirez, mi-am dat seama ca viata  in New Mexico e nedreapta: sunt  prea putine povesti  spuse de Gyuri!  CD-ul s-a oprit si coperta cartii  portocalii s-a asezat domol pe obrazul stang. Repeat. Again. Mai vreau!

Mai vreau aventuri scrise si cantate de Gyuri, mai vreau intimplari cu Chilli atat de frumos ilustrate. O sa am rabdare. O sa am rabdare sa fiu din nou mica si sa vad ca visul meu, cumva, s-a implinit: sunt musafir in poveste si am primit in dar bijuterii.”

Ana-Maria Nistor, profesor de istoria teatrului, ceva carti si alte povesti

 

Sursa: www.edituracarteadaath.ro

 

Descriere

Autor: Ioan Gyuri Pascu

Traducere: --

Editura: Cartea Daath

An aparitie: 2013

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-606-93189-7-3

SUGESTII