Povesti pentru copii isteti
de Karina Muresanu Vlad
(0 opinii)
Cod produs: C1010

Pret: 20,23 lei

Povesti pentru copii isteti, de Karina Muresanu Vlad, carte aparuta la editura Ecou TransilvanPovestile pentru copii isteti sunt o serie de istorioare menite sa le trezeasca micutilor citito...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+

Povesti pentru copii isteti, de Karina Muresanu Vlad, carte aparuta la editura Ecou Transilvan

Povestile pentru copii isteti sunt o serie de istorioare menite sa le trezeasca micutilor cititori dragostea pentru natura si sa le dezvaluie unele dintre misterele acestei minunate lumi a animalelor. Intr-o lume in care universul generatiilor viitoare va deveni din ce in ce mai urban, in care spatiile de joaca special amenajate din parcuri si magazine vor lua locul acelui Paradis pe care noi am avut norocul sa-l cunoastem si sa-l prospectam si care era gradina bunicilor, in care cartile vor mai aparea poate doar in format electronic iar jocurile pe play-station vor inlocui povestile cu zane ale copilariei noastre, intr-o astfel de lume, zic, daca Povestile pentru copii isteti vor trezi unor micuti pofta de lectura si dragostea pentru natura, autoarea lor poate considera ca acestea si-au indeplinit menirea.

Pe de alta parte insa, oricat de „robotizata“ si de artificial - comoda ar deveni lumea in care traim, oricat s-ar reduce vietile noastre la o goana nebuna, nebuna, dupa bani, ori dupa cariera, nimic nu va putea inlocui vreodata vocea calda a mamei citind seara povesti, inaintea orei de culcare. Cat despre morala „Povestilor...“, ar putea constitui una dintre primele lectii de viata pentru copiii dumneavoastra: un model de atitudine demn de urmat impotriva prejudecatilor de tot felul.

citeste mai mult
Autor:
Karina Muresanu Vlad
Editura:
Ecou Transilvan
An aparitie:
2013
Limba:
Romana
Cod:
6691

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie