Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Povestea Sfantului Ierarh Ioan Maximovici, Noul Facator de minuni

Mai multe poze

Povestea Sfantului Ierarh Ioan Maximovici, Noul Facator de minuni
16,85 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

La sfarsitul veacului al XIX-lea, intr-o familie instarita din Rusia tarista, vine pe lume micul Mihail. Desi se nascuse cu un defect de vorbire si avea un picior mai scurt decat celalalt, el si-a urmat cu hotarare si credinta drumul, devenind mai intai cadet, apoi monah, profesor de seminar si in sfarsit Arhiepiscopul Ioan de Shanghai si San Francisco. Mare rugator si calator neobosit oriunde i se cerea ajutorul, Sfantul Ioan Maximovici a lasat pana astazi multe marturii ale minunilor sale pe cele cinci continente pe care le-a strabatut.

Pentru viata sa plina de rugaciune si de jertfire de sine, Cuviosul Paisie a ramas in memoria credinciosilor ca un tamaduitor al suferintelor, povatuitor al calugarilor si al familiilor crestine, pentru care si astazi mijloceste inaintea lui Dumnezeu.

Viata lui ingereasca a fost o adevarata mangaiere pentru oamenii aflati in necazuri si suferinte de tot felul. Ea se infatiseaza ca un indemn pentru copii sa arate si ei dragoste si intelegere fata de toti cei indurerati.

Descriere

Autor: Catalin Grigore

Traducere: --

Editura: Iona

An aparitie: 2012

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 9786069310106

SUGESTII