• Povestea fara sfarsit
    Povestea fara sfarsit

    Povestea fara sfarsit ...

Cod produs: C1041

Povestea fara sfarsit

Autor: Michael Ende

Povestea fara sfarsit, de Michael Ende, volum aparut la editura PoliromPovestea fara sfirsit a fost tradusa in 36 de limbi si a cunoscut mai multe ecranizari. Mizind pe arhetipuri, dar proie...

Pret: 38,54 lei

Cantitate:

Povestea fara sfarsit, de Michael Ende, volum aparut la editura Polirom

Povestea fara sfirsit a fost tradusa in 36 de limbi si a cunoscut mai multe ecranizari. Mizind pe arhetipuri, dar proiectate in contemporan, cartea – si filmul – se inscriu in aceeasi reteta a succesului ca si seriile Razboiul stelelor, Harry Potter, Stapinul inelelor.

Fantasia este cel mai fascinant tarim de basm din povestile pentru copii: are luminite ratacitoare cit o minge, mincatori de pietre care sint in stare sa-si rontaie pina si propria bicicleta de foame si balauri-noroc imensi, dar usori si simpatici ca un norisor de vara. Cind lumea povestilor e in pericol, atacata fiind de refuzul oamenilor de a mai crede in basme, este nevoie de un erou. Un erou fara puteri magice si fara pretentii de viteaz: un baietel de zece ani din lumea oamenilor, care descopera ca a devenit personaj al povestii pe care o citeste, reusind sa salveze, prin imaginatia si inocenta sa, aceasta lume.

Autor:
Michael Ende
Traducere:
Yvette Davidescu
Editura:
Polirom
An aparitie:
2005
Limba:
Romana
Cod:
9799736818843

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua