Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Povatuiri de suflet ziditoare

Mai multe poze

Povatuiri de suflet ziditoare
20,23 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Povatuiri de suflet ziditoare pentru monahii (calugarite) si pentru tot crestinul binecinstitor - Scrisori duhovnicesti, traducere de Prof. Paul Balan.

...In aceste Scrisori se vorbeste mai explicit sau mai acoperit despre iubirea lui Dumnezeu pentru noi, iubire rascumparatoare careia ii putem raspunde sau nu. Mantuirea va atarna astfel doar de capacitatea fiecaruia de a iubi pe Dumnezeu, Daruitorul a tot binele, traducand aceasta iubire in fapte doveditoare ale ei. Cel care nu intelege in termenii acestia realizarea mantuirii sale isi va atrage sigur o asemenea interpelare: Tu nu ti-ai aratat nicicum iubirea fata de El. El insa Si-a probat iubirea pentru tine in cuvant, si-n fapta, si-n fagaduinta. Insusi El, Care ne-a invatat sa induram necazuri, a mers pe calea cea plina de necazuri...

Cu aceste ganduri, binecuvantam publicarea acestei carti de luminata povatuire duhovniceasca, oferind-o tuturor credinciosilor binecinstitori, monahi si mireni deopotriva, care pretuiesc si cultiva bogata traditie paisiana." (Din Cuvantul inainte a  Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane)

Descriere

Autor: Sfantul Cuvios Anatolie de la Optina

Traducere: Prof. Paul Balan

Editura: Institutul Biblic

An aparitie: 2008

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 6422839000909

SUGESTII