Postmodernismul romanesc
de Mircea Cartarescu
(0 opinii)
Cod produs: C71

Pret: 47,20 lei

Spre a trai si a prospera in lumea fictiunilor critice reprezentative, postmodernismul romanesc avea nevoie de un scenariu convingator, de o expertiza calificata, de un certificat de garanti...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)

Spre a trai si a prospera in lumea fictiunilor critice reprezentative, postmodernismul romanesc avea nevoie de un scenariu convingator, de o expertiza calificata, de un certificat de garantie autorizat. Acum, toate acestea exista.

Prin stralucita sa lucrare, indelung si atent elaborata, scrisa cu rara pregnanta si forta expresiva, care se citeste cu incintare si curiozitate, ca un bun roman, Mircea Cartarescu muta pe o treapta superioara dezbaterea in jurul postmodernismului. El ne arata pentru prima data, cu claritate, ca aceasta dezbatere nu e nici marginala, nici episodica, intrucit ne afecteaza insasi perceptia asupra literaturii romane, in ansamblul ei. Nu incape indoiala ca monografia lui Cartarescu va ramine de-aci inainte o referinta obligatorie, cu o mare putere de iradiere.“' (Paul CORNEA)

citeste mai mult
Autor:
Mircea Cartarescu
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2010
Limba:
Romana
Cod:
9789735027728

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie