• Postmodernismul romanesc
    Postmodernismul romanesc

    Postmodernismul romanesc ...

Cod produs: C71

Postmodernismul romanesc

Autor: Mircea Cartarescu

Spre a trai si a prospera in lumea fictiunilor critice reprezentative, postmodernismul romanesc avea nevoie de un scenariu convingator, de o expertiza calificata, de un certificat de garanti...

Pret: 47,20 lei

Cantitate:

Spre a trai si a prospera in lumea fictiunilor critice reprezentative, postmodernismul romanesc avea nevoie de un scenariu convingator, de o expertiza calificata, de un certificat de garantie autorizat. Acum, toate acestea exista.

Prin stralucita sa lucrare, indelung si atent elaborata, scrisa cu rara pregnanta si forta expresiva, care se citeste cu incintare si curiozitate, ca un bun roman, Mircea Cartarescu muta pe o treapta superioara dezbaterea in jurul postmodernismului. El ne arata pentru prima data, cu claritate, ca aceasta dezbatere nu e nici marginala, nici episodica, intrucit ne afecteaza insasi perceptia asupra literaturii romane, in ansamblul ei. Nu incape indoiala ca monografia lui Cartarescu va ramine de-aci inainte o referinta obligatorie, cu o mare putere de iradiere.“' (Paul CORNEA)

Autor:
Mircea Cartarescu
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2010
Limba:
Romana
Cod:
9789735027728

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua