Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Generalitati

Compania care administreaza site-ul www.librariabizantina.ro, este SC Libraria Bizantina SRL, denumita in continuare Libraria Bizantina, cu sediul in Bucuresti, Sector 4, Bibescu Voda nr. 20, Cod postal 040152, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/10128/2003 si avand codul fiscal: RO15620159.

SC Libraria Bizantina SRL, (denumita in continuare Libraria Bizantina), in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.librariabizantina.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dvs. atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care aplica Politica de Confidentialitate. Vizitarea acestui site de catre dvs. se supune termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul dvs. cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere dintre parti. Libraria Bizantina isi rezerva dreptul de a schimba si de a actualiza in orice moment continutul website-ului www.librariabizantina.ro precum si Politica de Confidentialitate si termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

Libraria Bizantina certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Definitia termenilor si drepturile dumneavoastra sunt cele precizate in cuprinsul acestor legi.

Colectarea de date cu caracter personal

SC Libraria Bizantina SRL este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.  27779.
Conform obiectului sau de activitate, scopurilor declarate si necesitatilor reiesite din specificul activitatilor derulate impreuna cu dumneavoastra, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Libraria Bizantina prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, care pot fi, dupa caz: nume si prenume, data nasterii, semnatura, telefon/fax, adresa, e-mail, profesie, cod numeric personal, seria si numarul actului de identitate/pasaportului, prin mijloace automatizate/manuale.

Furnizarea acestor date nu este obligatorie iar colectarea lor se face doar cu acordul dumneavoastra, exprimat prin semnatura pe documentele tiparite (note de comanda, facturi, documente de expeditie, etc.) sau prin completarea formularelor si chestionarelor existente in acest site (criptate automat, conform standardelor internationale in vigoare). Refuzul dvs. de a furniza aceste date poate determina, dupa caz, imposibilitatea de a va oferi serviciile pentru care este necesara sau obligatorie prelucrarea datelor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanele vizate si/sau reprezentantii legali ai persoanelor vizate, autoritatilor competente, personalului propriu al societatii sau colaboratorilor externi implicati in executarea scopurilor declarate si instruiti in scopul asigurarii protectiei datelor.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opozitie si de a cere stergerea datelor si dreptul de a va adresa liber justitiei cu privire la incalcarea drepturilor dumneavoastra prevazute de legislatia in domeniu. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, personal sau prin posta la sediul Librariei Bizantine, din Bibescu Voda, nr. 20, sector 4, Bucuresti.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.