Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Perla

Mai multe poze

Perla
25,04 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Perla, de John Steinbeck - carti fictiune autori americani Libraria Bizantina

Perla - o opera clasica a laureatului Premiului Nobel,o carte rascolitoare care vorbeste despre naruirea visului american.  Kino este un pescar foarte sarac dar multumit de viata pe care o duce alaturi de Juana si fiul lor,Coyotito.Asta pana in ziua in care descopera cea mai mare si perfecta dintre perle,Perla Lumii,despre care se vorbeste in toate legendele cautatorilor de perle. Gasirea ei il transforma pe tanarul Kino intr-un om foarte bogat,mai bogat decat ar fi visat vreodata.

Avand Perla Lumii,indrazneste sa viseze:sa-si cumpere o pusca, haine frumoase,sa se cunune la biserica cu Juana,Coyotito ar putea merge la scoala dar mai presus de toate acestea - siguranta ,bunastare si respectul semenilor!Dar fericirea este de scurta durata, caci mirosul banilor atrage toata rautatea semenilor,iar Kino e nevoit sa se confrunte cu invidia, lacomia si violenta oamenilor.Ceea ce parea a fi un miracol se transforma intr-un cosmar.  

"Daca aceasta poveste este o parabola, atunci poate ca fiecare ii va afla un talc si isi va citi in ea propria viata."  John Steinbeck

Sursa: www.raobooks.com

Descriere

Autor: John Steinbeck

Traducere: --

Editura: Rao

An aparitie: 2009

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-973-103-960-9

SUGESTII