Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

„Pentru cei cu sufletul nevoias ca mine...". Opere complete

Mai multe poze

„Pentru cei cu sufletul nevoias ca mine...". Opere complete
42,00 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

„Pentru cei cu sufletul nevoias ca mine...". Opere complete, de Sf. Ioan Iacob de la Neamt - Hozevitul - Editura Doxologia

 

Sunt mai multe lucrari dedicate Sfantului Ioan Iacob de la Neamt, dar aici am amintit pe cele ce cuprind scrierile sale, nu si marturiile sau studiile despre viata si opera sa, incercand sa asezam prezentul volum in contextul lucrarilor asemanatoare. Titlul poate parea pretentios, dar in lucrare se afla toate scrierile Sfantului cunoscute de cei mai apropiati ucenici ai sai si a caror paternitate este de netagaduit. Bineinteles ca, avand in vedere circulatia scrierilor sale, exista posibilitatea ca scrieri ale Sfantului Ioan sa se mai afle inca, necunoscute, raspandite pe la credinciosii care l-au cunoscut, personal, sau la urmasi ai acestora, dar soarta acestora ramane la voia lui Dumnezeu si a Sfantului Sau.

Tot astfel, poate cineva nu va gasi intre paginile acestei carti unele scrieri pe care le stia apartinand Sfantului Ioan; acestea nu se regasesc intrucat, dupa stiinta noastra, originea lor nu e sigura. Dar, mai intai de toate, trebuie stiut ca aceasta carte s-a plamadit din evlavie catre Sfantul Ioan Iacob, din admiratie pentru viata sa sfanta si invatatura profunda ce se desprinde din versurile sale, in care credinciosii vor afla raspunsuri la probleme actuale, la griji care ii framanta si la intrebari poate nerostite inca.

Descriere

Autor: Sf. Ioan Iacob de la Neamt - Hozevitul

Traducere: --

Editura: Doxologia

An aparitie: 2010

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 9786068117843

SUGESTII