Pe cand eram o opera de arta
de Eric-Emmanuel Schmitt
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7370

25,04 lei

Cine n-a visat sa devina obiectul admiratiei tuturor? Iata promisiunea pe care i-o face un artist excentric, zeu si demon in acelasi timp, unui tanar disperat, in pragul sinuciderii. Primul,... citeste mai mult

Cantitate:

Cine n-a visat sa devina obiectul admiratiei tuturor? Iata promisiunea pe care i-o face un artist excentric, zeu si demon in acelasi timp, unui tanar disperat, in pragul sinuciderii. Primul, mereu dornic sa scandalizeze, ii propune celui de-al doilea, dornic de o noua existenta, mai putin anosta, sa-l transforme intr-o opera de arta. La urma urmei, nu are nimic de pierdut, in afara de libertate. Cu noua sa identitate de statuie vie, Adam bis devine mai celebru decat Gioconda .

Dar, imediat ce incepe sa se simta privat de dreptul la constiinta, omul din el se razvrateste. Creatia incearca astfel sa fuga de creator si sa-si recastige libertatea pierduta. Prin dragoste. Va mai putea insa sa-si redobandeasca umanitatea si sa descopere fericirea intr-o lume stapanita de narcisism, de cultul simulacrelor si al aparentei si de puterea zdrobitoare a imaginii?

Autor:
Eric-Emmanuel Schmitt
Traducere:
Marieva Catalina Ionescu
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2011
Limba:
Romana
Cod:
9789736894848

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie