Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Parinti si icoane din Sfantul Munte. Mirabile intalniri, Costion Nicolescu

Mai multe poze

Parinti si icoane din Sfantul Munte. Mirabile intalniri, Costion Nicolescu
15,00 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Parinti si icoane din Sfantul Munte. Mirabile intalniri, Costion Nicolescu - Editura Meteorpress 2016

 

Orice pelerinaj la Muntele Athos – „sfanta sfintelor” lumii ortodoxe – reprezinta, intr-un fel, o iesire din timp si presupune intalniri majore cu locuri de o covarsitoare frumusete, cu odoare sfinte (icoane si moaste), dar mai ales cu oameni imbunatatiti.
Cartea de fata se refera tocmai la cateva dintre intalnirile mirabile de acest fel pe care autorul le-a avut acolo in cursul unui pelerinaj efectuat in anul 2009, precum si la povestile pilduitoare ale unora dintre cele mai cunoscute icoane ale Maicii Domnului si la binefacerile lor neincetate.

Printre parintii exemplari intalniti sunt unii care au trecut la Domnul nu mult dupa aceea si se numara astazi, pentru vesnicie, printre figurile emblematice, demne de Pateric ale Muntelui Sfant. Este vorba de Parintele Petroniu Tanase, fostul staret al Schitului romanesc Prodromu, si de Gheronda Iosif Vatopedinul, o autoritate duhovniceasca de prim rang a Muntelui. Un alt parinte care apare in carte, de o anvergura spirituala iesita din comun, este staretul actual al Manastirii Vatopedi, parintele Efrem, cel care a contribuit decisiv la renasterea manastirii.

Descriere

Autor: Costion Nicolescu

Traducere: --

Editura: Meteorpress

An aparitie: 2016

Detalii

Coperta: Brosata

Dimensiuni: 13 x 20 cm

Nr. pagini: 128

Limba: Romana

Cod: 978-606-8653-81-5

SUGESTII