• Parintele Teofil Paraian Sa luam aminte! Interviuri realizate de Parintele Sabin Voda
    Parintele Teofil Paraian Sa luam aminte! Interviuri realizate de Parintele Sabin Voda

    Parintele Teofil Paraian Sa luam aminte! Interviuri realizate de Parintele Sabin ...

Cod produs: CTDB-2330

Parintele Teofil Paraian Sa luam aminte! Interviuri realizate de Parintele Sabin Voda

Autor: Parintele Teofil Paraian

Parintele Teofil Paraian Sa luam aminte! Interviuri realizate de Parintele Sabin Voda - Editura Meteorpress, 2016 Cartea aceasta este un prilej de bucurie si de luminare a mintii si a suflet...

Pret: 15,00 lei

Cantitate:

Parintele Teofil Paraian Sa luam aminte! Interviuri realizate de Parintele Sabin Voda - Editura Meteorpress, 2016

Cartea aceasta este un prilej de bucurie si de luminare a mintii si a sufletului, prilejuind intalnirea cu un om minunat. Dar al lui Dumnezeu, om al bucuriei, batran frumos, duhovnic odihnitor de oameni, echilibrat, realist, cu zambetul mereu pe chip, parintele Teofil Paraian a fost un om implinit, un om fericit. Nevazator, dar luminat, om al rugaciunii, parintele Teofil si-a intemeiat viata pe credinta si cultura.

A fost un lucrator si inmultitor al binelui si al bucuriei, a fost un ziditor de suflete si a renascut pe multi la viata duhovniceasca in Hristos si in Biserica prin predicile, conferintele sau indrumarile sfintiei sale. Dupa 1990, parintele a fost un adevarat apostol al tinerilor, sustinand conferinte duhovnicesti in aproape toate centrele universitare din tara, iar in ultimii ani fiind invitat si peste hotare. Cartea Sa luam aminte! este o sinteza a gandirii parintelui Teofil Paraian. Pornind in viata duhovniceasca de la aceste concluzii, vom reusi sa traim tot mai frumos, apropiindu-ne mai mult de Dumnezeu si devenind oameni impliniti, oameni fericiti.

Autor:
Parintele Teofil Paraian
Editura:
Meteorpress
An aparitie:
2016
Coperta:
Brosata
Dimensiuni:
13 x 20 cm
Nr. pagini:
192
Limba:
Romana
Cod:
978-606-910-020-2

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua