Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Parintele Teofil Paraian Sa luam aminte! Interviuri realizate de Parintele Sabin Voda

Mai multe poze

Parintele Teofil Paraian Sa luam aminte! Interviuri realizate de Parintele Sabin Voda
15,00 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Parintele Teofil Paraian Sa luam aminte! Interviuri realizate de Parintele Sabin Voda - Editura Meteorpress, 2016

 

Cartea aceasta este un prilej de bucurie si de luminare a mintii si a sufletului, prilejuind intalnirea cu un om minunat.
Dar al lui Dumnezeu, om al bucuriei, batran frumos, duhovnic odihnitor de oameni, echilibrat, realist, cu zambetul mereu pe chip, parintele Teofil Paraian a fost un om implinit, un om fericit. Nevazator, dar luminat, om al rugaciunii, parintele Teofil si-a intemeiat viata pe credinta si cultura. A fost un lucrator si inmultitor al binelui si al bucuriei, a fost un ziditor de suflete si a renascut pe multi la viata duhovniceasca in Hristos si in Biserica prin predicile, conferintele sau indrumarile sfintiei sale.
Dupa 1990, parintele a fost un adevarat apostol al tinerilor, sustinand conferinte duhovnicesti in aproape toate centrele universitare din tara, iar in ultimii ani fiind invitat si peste hotare.

Cartea Sa luam aminte! este o sinteza a gandirii parintelui Teofil Paraian. Pornind in viata duhovniceasca de la aceste concluzii, vom reusi sa traim tot mai frumos, apropiindu-ne mai mult de Dumnezeu si devenind oameni impliniti, oameni fericiti.

Descriere

Autor: Parintele Teofil Paraian

Traducere: --

Editura: Meteorpress

An aparitie: 2016

Detalii

Coperta: Brosata

Dimensiuni: 13 x 20 cm

Nr. pagini: 192

Limba: Romana

Cod: 978-606-910-020-2

SUGESTII