Parintele Teofil Paraian Sa luam aminte! Interviuri realizate de Parintele Sabin Voda
de Parintele Teofil Paraian
(0 opinii)
Cod produs: CTDB-2330

15,00 lei

Parintele Teofil Paraian Sa luam aminte! Interviuri realizate de Parintele Sabin Voda - Editura Meteorpress, 2016 Cartea aceasta este un prilej de bucurie si de luminare a mintii si a suflet...
citeste mai mult

Cantitate:

Parintele Teofil Paraian Sa luam aminte! Interviuri realizate de Parintele Sabin Voda - Editura Meteorpress, 2016

Cartea aceasta este un prilej de bucurie si de luminare a mintii si a sufletului, prilejuind intalnirea cu un om minunat. Dar al lui Dumnezeu, om al bucuriei, batran frumos, duhovnic odihnitor de oameni, echilibrat, realist, cu zambetul mereu pe chip, parintele Teofil Paraian a fost un om implinit, un om fericit. Nevazator, dar luminat, om al rugaciunii, parintele Teofil si-a intemeiat viata pe credinta si cultura.

A fost un lucrator si inmultitor al binelui si al bucuriei, a fost un ziditor de suflete si a renascut pe multi la viata duhovniceasca in Hristos si in Biserica prin predicile, conferintele sau indrumarile sfintiei sale. Dupa 1990, parintele a fost un adevarat apostol al tinerilor, sustinand conferinte duhovnicesti in aproape toate centrele universitare din tara, iar in ultimii ani fiind invitat si peste hotare. Cartea Sa luam aminte! este o sinteza a gandirii parintelui Teofil Paraian. Pornind in viata duhovniceasca de la aceste concluzii, vom reusi sa traim tot mai frumos, apropiindu-ne mai mult de Dumnezeu si devenind oameni impliniti, oameni fericiti.

Autor:
Parintele Teofil Paraian
Editura:
Meteorpress
An aparitie:
2016
Coperta:
Brosata
Dimensiuni:
13 x 20 cm
Nr. pagini:
192
Limba:
Romana
Cod:
978-606-910-020-2

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie