Parintele perfect
de Emma Sargent
(0 opinii)
Cod produs: CPPA-6752

22,16 lei

Cu totii ne dorim sa fim parinti ideali si sa le oferim copiilor nostri o educatie echilibrata, astfel incit sa isi dezvolte potentialul nativ si sa faca fata oricarei provocari. Pentru acea...
citeste mai mult

Cantitate:

Cu totii ne dorim sa fim parinti ideali si sa le oferim copiilor nostri o educatie echilibrata, astfel incit sa isi dezvolte potentialul nativ si sa faca fata oricarei provocari. Pentru aceasta, un climat armonios si o buna comunicare in cadrul familiei sint esentiale. Pare un tel greu de atins? Pornind de la numeroase cazuri concrete, Parintele perfect va ofera sfaturi si exercitii care va ajuta sa va intelegeti cu adevarat copiii si sa ii pregatiti pentru viata, facindu-i mai increzatori in ei insisi si mai constienti de propriile capacitati.

Din cuprins: Ce inseamna sa fii un parinte perfect? • Inducerea unei stari emotionale corespunzatoare • Cum sa va intelegeti copilul • Conteaza felul in care intrebati – puneti intrebari inspirate • Conteaza felul in care vorbiti – puterea limbajului • Cum sa va ajutati copiii sa invete mai bine, mai repede, mai usor.

Autor:
Emma Sargent
Traducere:
Gabriela Petrila, Ioana Pantir
Editura:
Polirom
An aparitie:
2011
Limba:
Romana
Cod:
9789734621811

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie