Parfumul
de Patrick Suskind
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7388

27,94 lei

Parfumul , de Patrick Suskind, volum aparut la editura Humanitas Romanul Parfumul a fost tradus in 47 de limbi, vandut in peste 16 milioane de exemplare si ecranizat in 2006 de Tom Twyker, c...
citeste mai mult

Cantitate:

Parfumul , de Patrick Suskind, volum aparut la editura Humanitas

Romanul Parfumul a fost tradus in 47 de limbi, vandut in peste 16 milioane de exemplare si ecranizat in 2006 de Tom Twyker, cu Ben Whishaw si Dustin Hoffman in rolurile principale. In Proventa secolului al XVIII-lea, viata locuitorilor din orasul Grasse se scurge in ritmul dictat de cele mai inmiresmate flori: iasomia, lavanda, tuberoza si trandafirul. Pana cand, intr-o vara, diminetile parfumate incep sa fie prilejul unor descoperiri macabre: trupurile goale ale unor fete nubile, ucise cu o lovitura in moalele capului.

Nimeni nu stie cine e criminalul, nici adevaratul motiv ce il impinge sa le ia viata acestor tinere. Pentru Jean-Baptiste Grenouille, caci umilul ucenic parfumeur al vaduvei Arnulfi, este vinovatul, frumusetea de-abia imbobocita a victimelor sale este asemenea unei flori rarissime, care imprastie in jurul ei efluvii pretioase. Din aceste efluvii sublime, Grenouille va distila cel mai primejdios parfum din lume.

Autor:
Patrick Suskind
Traducere:
Grete Tartler
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2012
Limba:
Romana
Cod:
9789736894916

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie