Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Pacatul si starile psihopatologice

Mai multe poze

Pacatul si starile psihopatologice
25,00 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Pacatul si starile psihopatologice, de Arhim. Simeon KRAIOPOULOS - editura Bizantina

 

Ceea ce trebuie sa afle omul, oricare ar fi el, este ca pacatul nu este intai de toate un concept teoretic si parte a unui discurs religios teologic de care poate sa fie total si justificat dezinteresat, ci este o stare reala sau o multitudine de stari reale care ii afecteaza viaţa in adancul ei.

Din multiple motive, pacatul este perceput ca o consecinta a nerespectarii unor conventii, legi, porunci, canoane. Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l inteleaga oricine este ca pacatul, inainte de orice, este un esec existential, o abatere mai mica sau mai mare de la modul corect sau sanatos de a trai.

Daca omul este chemat sa traiasca pentru a manca, a bea, a se distra, a dormi si nimic mai mult, atunci asezarea si ramanerea pe drumul implinirii echivaleaza cu a manca, a bea, a te distra si a dormi.

Daca, insa, omul este mai mult decat mancare, bautura, distractie si somn, ceea ce suntem obligati sa acceptam tot sub presiunea evidentelor, daca omul este de exemplu o fiinta chemata sa iubeasca si implinirea lui vine din a iubi si a fi iubit, atunci va trebui sa accepte ca sunt situatii, stari, lucruri, fapte, care il mentin pe aceasta traiectorie sau altele care-l abat de la aceasta traiectorie.

Descriere

Autor: Arhim. Simeon KRAIOPOULOS

Traducere: --

Editura: Bizantina

An aparitie: --

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 6422752000956

SUGESTII