• Orasul si cainii
    Orasul si cainii

    Orasul si cainii ...

Cod produs: CFAS1-7376

Orasul si cainii

Autor: Mario Vargas Llosa

Aparitia, in 1963, a romanului Orasul si cainii ii aduce lui Mario Vargas Llosa o rapida consacrare internationala: cartea e tradusa imediat in douazeci de limbi, pentru ca apoi sa fie ecran...

Pret: 35,64 lei

Cantitate:

Aparitia, in 1963, a romanului Orasul si cainii ii aduce lui Mario Vargas Llosa o rapida consacrare internationala: cartea e tradusa imediat in douazeci de limbi, pentru ca apoi sa fie ecranizata.

Este momentul in care incepe spectaculoasa cariera literara a scriitorului peruan, acelasi care in 1990 avea sa candideze la presedintia tarii sale. Orasul si cainii e un roman despre adolescenta si despre violenta unei lumi in care numai cei duri reusesc. Personajele, tineri peruani din toate straturile societatii, evolueaza intre zidurile unui colegiu militar asemenea celui in care a invatat timp de doi ani si Vargas Llosa.

„Cainii“ (bobocii din primul an) sunt continuu agresati si umiliti de elevii mai mari, care le demonstreaza ca a fi barbat inseamna sa te impui prin forta in fata celui mai slab. O carte despre ostilitate, violenta si dramele adolescentei, scrisa de unul dintre cei mai mari autori contemporani.

Autor:
Mario Vargas Llosa
Traducere:
Coman Lupu
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2010
Limba:
Romana
Cod:
9789735027957

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua