Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Omul cel tainic al inimii

Mai multe poze

Omul cel tainic al inimii
17,01 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Omul cel tainic al inimii, de Arhim. Zaharia Zaharou - Editura Basilica

 

La Editura Basilica a Patriarhiei Romane a aparut recent volumul Omul cel tainic al inimii, semnat de Arhimandritul Zaharia Zaharou, vietuitor si slujitor al binecunoscutei Manastiri ortodoxe „Sfantul Ioan Botezatorul" din Essex, Marea Britanie.

Parintele Zaharia se inscrie intr-o aleasa scoala de spiritualitate monahala ortodoxa fiind fiu duhovnicesc al vrednicului de fericita pomenire Arhi­mandrit Sofronie Saharov (1896-1993), el insusi ucenic al Sfan­tului Siluan Athonitul (1866-1938).

„De altfel, din ravna misionara a Parintelui Zaharia a rodit si continutul acestei carti, care cuprinde cuvantarile duhov­nicesti rostite de Preacuviosia Sa in timpul unei vizite pe con­tinentul american, in anul 2007. Si, probabil, nu s-ar gresi daca s-ar spune ca „inima", in calitatea ei de insondabil centru al persoanei umane si al vietii ei duhovnicesti, reprezinta pre­ocuparea esentiala a cugetarii teologice a Parintelui Zaharia. De aceea si titlul acestui volum contine graitoarea formulare a Sfantului Apostol Petru, Omul tainic al inimii”, se mentioneaza in Cuvantul inainte semnat de Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.

Aceasta carte este de mare folos, mai ales in anul 2014, ca An omagial al Sfintei Spovedanii si al Sfintei impartasanii deoarece acorda o mare importanta pocaintei ca stare si lucrare de innoire duhovniceasca a omului credincios.

 

Descriere

Autor: Arhim. Zaharia Zaharou

Traducere: --

Editura: Basilica

An aparitie: 2014

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 9786068495538

SUGESTII